Štěstí na dně silné kávy přehled

Štěstí na dně silné kávy
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464294/bmid_stesti-na-dne-silne-kavy-H81-464294.jpeg 4 137 137

Budoucnost nelze stavět na lži z minulosti Jediným mužem v životě Reine měl zůstat její dospívající syn Noé. Vše ale změní služební cesta, která ji zavede do pirátskými legendami opředeného města Saint-Malo. Ve firmě dovážející kávu, čaj a koření potká muže, který v ní opět probudí lásku. Ale také toho, který ji před lety připravil o všechny iluze. Reine svého syna vychovala v jedné velké lži. Teď musí nést následky svého rozhodnutí a získat zpátky přízeň těch, kteří se od ní odvrátili.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

Une évidence, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Štěstí na dně silné kávy. Přihlašte se a napište ho.

Ivanule
23.09.2024 4 z 5

Musím říct, že předchozí dvě knihy se mi v něčem nelíbily,ale po přečtení této musím říct,že tato byla opět můj šálek kávy:) Matka,vychovávající syna sama s pomocí rodiny, skrývá tajemství,které ale nakonec vyjde na povrch a všechno kolem ovlivní i její vztah se synem, autorka naprosto dokonale ukázala na pocity, jak se cítí milující matka, co vše ztrácí a zda znovu nalezne. Tato kniha za mě palec nahoru:)

verunb
26.06.2024 5 z 5

Kniha mne ze začátku moc nenadchla, připomínala mi některými scénami již vydané knihy autorky. Jakmile se ale dej "rozjel", hltala jsem každou stránku. Agnés opět nezklamala

Titas9001
22.06.2023 5 z 5

Čtivá oddechovka. Přestože tento žánr cíleně nevyhledávám, tak tohle mě hodně bavilo.

Knižní novinky (4. týden)

24.01.2021

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Kniha Štěstí na dně silné kávy v seznamech