Stínadla se bouří přehled

Stínadla se bouří
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205097/bmid_stinadla-se-bouri-0pc-205097.jpg 5 1813 1813

Stínadelská trilogie série

Stínadla se bouří je druhá kniha ze stínadelské trilogie Jaroslava Foglara. Přímo navazuje na Záhadu hlavolamu. Popisuje dobrodružství Rychlých šípů ve Stínadlech spojená se znovu nalezeným hlavolamem ježek v kleci a ožívající skupinou Vontů. V příběhu se zjistí, že ježek v kleci je vyloven ze stoky. Má ho u sebe záhadný Široko. Vontové se znovuobnovují a zakládají skupiny. Všichni chtějí získat ježka, aby se stali Velkým Vontem. Rychlé šípy hlavolam také shánějí, kvůli plánku létajícího kola, který je v něm ukryt. Ve víru událostí najdou ztracenou vontskou kroniku a zjistí střípky skutečností dávné party. Také je ale potká mnoho neštěstí.V knize putuje záhadný ježek mezi mnoha lidmi až se nakonec dostane i k pětici hlavních hrdinů…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stínadla se bouří. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
17.11.2024

Foglarovy Rychlé šípy bavily a budou bavit. Myslím, že cílí spíš na chlapce. Ale i děvčata zvládnou.

boxas
12.10.2024 4 z 5

O něco horší než Záhada hlavolamu, ale to bude tím, že je to dvojka, tudíž některá jména, místa a věci už známe, a tak se ztrácí kouzlo nového.

rafan65
21.09.2024 5 z 5

Pokračování dobrodružství kluků z Rychlých šípu které mě asi nikdy neomrzí. Nostalgie která mě provázela při čtení je krásné zpestření, bohužel si člověk znovu uvědomuje jak se dnešní děti okrádají o spoustu dobrodružství tím věčným tlemením do mobilů.

Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)

10.07.2022

Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020

Kniha Stínadla se bouří v seznamech

v Přečtených2 865x