Stíny minulosti přehled
Blake Pierce
Psychologické záhadné tajemství Chloe Fine série
1. díl >
Chloe Fine, 27letá praktikantka týmu FBI pro zajišťování důkazů, je nucena pohlédnout do tváře své temné minulosti poté, co se její sestra, dvojče, ocitne v nesnázích - a malé poklidné městečko vydá svou první mrtvolu. Chloe se vrací zpět do rodného městečka, kde si se svým snoubencem pořídili nový dům a její život se konečně ubírá správným směrem. Kariéra u FBI vypadá slibně a na obzoru se rýsuje svatba. Avšak velice záhy zjistí, že na zdánlivě poklidném předměstí je něco v nepořádku. Chloe postupně odhaluje jeho pravou tvář - pomluvy, tajemství, lži - a k tomu ji navíc dostihnou démoni vlastní minulosti: záhadné úmrtí matky, když jí bylo 10 let a doživotní trest pro otce. Když se poté objeví první oběť, Chloe postupně dochází, že tohle městečko společně s její minulostí mohou být klíčem k rozluštění obou případů.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2020 , Blake PierceOriginální název:
Next Door, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny minulosti. Přihlašte se a napište ho.
Oddychové čítanie... Ale keď sa stretnú v jednej knihe skoro všetky nesympatické, priam až rozčuľujúce postavy + hrozný preklad so stále sa opakujúcimi chybami, tak je to katastrofa!!! Škoda, inak by som dala šancu aj ostatným častiam :(
Plusom sú krátke kapitoly z dvoch pohľadov.
Kniha Stíny minulosti v seznamech
v Mé knihovně | 159x |
2019 | Dokonalá manželka |
2016 | Navždy pryč |
2019 | Kdyby to věděla |
2018 | Ještě než zabije |
2018 | Hlídaná |
Jsou chvíle, kdy lituji, že neovládám cizí jazyky, abych si mohla číst knihy v originále. A tohle je jedna z nich. Na tak hrozný překlad jsem snad ještě nenarazila. Bohužel to pokazilo celý dojem z knihy.