Letní štvanice přehled

Letní štvanice
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21986/letni-stvanice-21986.jpg 3 88 88

Stopy hrůzy - Ulice strachu série

Stopy hrůzy 26, ze série Ulice strachu. Cari Tylorová a její tři přátelé se těší na „letní párty“, na práci ve starém hotelu U vyjícího vlka na ostrůvku u Mysu Dobré naděje. Ale s hrůzou zjistí, že hotel je úplně opuštěný a kdosi je varuje, aby okamžitě odjeli. Záhadný majitel Simon Fear III. dovolí Cari s přáteli zůstat a přenechává jim vedení hotelu. Čtyři přátelé jsou nadšeni… dokud si neuvědomí, že se zapletli do „lovecké štvanice“… dokud se nekobjeví Simonův divný a hrůzu nahánějící bratr… dokud nezaslechnou ženské výkřiky: „Žádnou párty – prosím, žádnou párty!“… dokud ze stěn a z kohoutků nekape krev! Když je Simon Fear zavražděn, vystrašená Cari s přáteli chtějí pryč. Ale nemohou uniknout! Jsou na ostrově v pasti! A teprve nyní „párty“ začíná…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní štvanice. Přihlašte se a napište ho.

Ayna
10.11.2023 4 z 5

(SPOILER) Strašidelný hotel s tajnými chodbami na pustém ostrově, odkud se nedá dostat ani zatelefonovat o pomoc, šílený majitel a parta bezbranných brigádníků, kteří cestou sem přišli o svůj dospělý dozor... Hon může začít! Mělo to skvěle našlápnuto na pořádnou devadesátkovou vyvražďovačku, bohužel následovalo několik za vlasy přitažených zvratů a nakonec tam nezemřel nikdo. Ale atmosféru to mělo super a až do jistého odhalení mě to bavilo, pro staré hotely mám slabost a Jan byla super, takže nezůstanu u tří hvězd a vytáhnu to hodnocení vejš.

MiskaMa
30.09.2023 3 z 5

Po xy letech jsem se zase rozhodla přečíst si mé oblíbené knížky z edice Stopy hrůzy. Tady jsem asi trochu zklamaná. Zaujala mě sice ponurá atmosféra hotelu, ale ... Tohle byla spíš taková oddechovka.
Prokletí rodiny Fearů u mě pořád vede na plné čáře!

Petra-Nela
31.07.2023 5 z 5