Pronásledovaná přehled
Robert Lawrence Stine
Stopy hrůzy - Ulice strachu série
Melissa se s křikem probouzí. V okně jejího pokoje je nevítaný návštěvník… nebo snad není? Všichni jsou znepokojeni zprávami o zloději z Fear Street. Melissin otec má proto v ložnici uložen nabitý revolver. Napětí stoupá a přitom je všechno tak opravdové. Pronásledování začíná: Melissino nové auto jako by kdosi ovládal; dárky k narozeninám jí roztrhaly čísi neviditelné ruce; neviditelná síla se snaží vystrčit jí ven z okna. Ze stínu v jejím pokoji vystupuje hrozivá postava. Kdo to je? Přichází skutečně ze záhrobí? A proč ji chce zabít? Jestli se Melisse nepodaří záhadu rychle rozluštit, doženou ji nezodpovězené otázky až k smrti!... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 1993 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
Haunted, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pronásledovaná. Přihlašte se a napište ho.
Příběh mě bavil natolik, že jsem to musela přečíst na jeden zátah. Byl to takový trošku romantičtější R. L. Stine, ale mě se to líbilo :-)
Melissu něco nadpřirozeného pronásleduje. Později zjišťuje, že je to duch, který se ji hezky sám i představí (vtipné) Je to Paul, kterého prý zabila a teď ji to přišel vrátit. Melissa začne pátrat, co se stalo... od setkání s kluky na parkovišti je snadno předvídatelný děj, ale i tak to bylo hezké čtení. R.L.Stine mě prostě baví!
Kniha Pronásledovaná v seznamech
v Mé knihovně | 76x |
Stopy hrůzy to bylo moje mládí, rád se k těmto příběhům vracím