Strašidelné Brno přehled

Strašidelné Brno
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477560/bmid_strasidelne-brno-1ds-477560.jpg 3 50 50

Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam. Jaká tajemství skrývá orloj na náměstí Svobody, park v Lužánkách nebo Kapucínský klášter? To nyní zjistíte i vy, milí čtenáři, a věřte, že až se příště půjdete projít Brnem, už se na něj nebudete dívat stejnýma očima. Moji milí čtenáři, děti a rodiče, když jsem ještě bydlel v Brně a hlavně když jsem byl ještě děcko, býval jsem velký snílek. Představoval jsem si různé dobrodružné a strašidelné historie a rodičům jsem tvrdil, že jsem to doopravdy zažil, a taky jsem si to mnohdy myslel. V téhle knížce jsem si na to všechno vzpomněl a všechny ty příhody jsem pro Vás sepsal. Srdečně Váš Arnošt Goldflam... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strašidelné Brno. Přihlašte se a napište ho.

Fčelička
27.07.2024 3 z 5

Pro Brňáka je to milé počtení o známých místech s nádechem tajemna. Kniha přesně splnila očekávání...

666Jitka
25.02.2024 3 z 5

Skvělý způsob, jak člověka provést Brnem tak trochu jinak. Strašidelné příběhy s úsměvným nádechem, psané spíše pro děti a mládež, jsem si ráda po večerech přečetla. Nemohu se zbavit pocitu, že by zážitek dostal větší grády, kdybych poslouchala knihu jako autorské čtení Arnošta Goldflama, to bych však zase přišla o úžasné ilustrace Petry Goldflamové Štětinové, které knihu podstatně obohacují.

Petras_ka
22.06.2023 2 z 5

Knihu som čítala veľmi dlho, na to aká je útla a má pomerne veľké písmenka. Podľa názvu som čakala niečo iné, viac mrazivé a strašidelné.
Dve hviezdičky dávam kvôli zaujímavým ilustráciám a Brnu, ktoré je mojou srdcovkou.

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021

Kniha Strašidelné Brno v seznamech