Strašidelnická přehled

Strašidelnická
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448810/bmid_strasidelnicka-Eb1-448810.jpg 5 43 43

Strašidelnická série

1. díl >

Nádherně ilustrovaný příběh z pražského metra pro všechny zvídavé čtenáře Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem. A že rozhodně nestraší sám... Pražské metro je totiž strašidel plné! Nastupte na eskalátory a vydejte se na zábavné i napínavé dobrodružství v podzemí, kde skučí daleko víc věcí než jen vítr od přijíždějící soupravy!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strašidelnická. Přihlašte se a napište ho.

muchomurka
24.09.2024 3 z 5

Nebylo to špatné, ale ani nějak úžasné. Myslela jsem si, že to bude více o metru, což mě nalákalo na čtení, protože u nás metro není. Ale nevadí. Bambulce se knížka líbila, příběh měl spád a akorát krátké kapitoly pro čtení před spaním.

iLuciferie
17.12.2023 4 z 5

Super knížka plná fantazie, napínavý příběh a pěkné ilustrace (i když stylem tedy spíše pro dospělé než pro děti).
Už rozečítáme druhý díl :)

Hanncha
06.03.2023 5 z 5

Čtivý příběh, PŘENÁDHERNÉ ilustrace.
Ani v mém pokročilém věku mi kniha nepřišla špatná. Příběh nebyl infantilní a kniha se hodí pro děti aby si ji četly samy, nebo jako čtení od dospěláků. Myslím, že je to velice krásný nápad na dárek.

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020

Kniha Strašidelnická v seznamech