Maska smrti přehled
Arnošt Vašíček
Strážce duší série
Napínavý příběh z nové detektivní série Strážce duší. Akční děj přináší nečekané zvraty a překvapivá rozluštění. „Smrt spočívala na dně masivní dřevěné truhly. Pečlivě omotána látkou a podloženy buničinou ležela tiše a nehybně. Již více než 100 let čekala, až znovu pocítí životodárné teplo lidského těla a osvěžující kapky lidského potu. Čekala, až bude moci opět ukázat svou tvář a vpít se svým podmanivým pohledem do očí vytřeštěných hrůzou?“ ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maska smrti. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je širší příběhem oproti seriálové adaptaci. Přibylo spoustu detailů a příběh se rozvinul. Tajemná maska a podivné zrcadlo protnou život Armína a Katky a tentokrat jim jde opravdu o život. Sympatický Valdek a krutý Castada. Moc hezké čtení pro všechny lidi co mají rádi tajemno.
Kniha Maska smrti v seznamech
2009 | Ďáblova lest |
2012 | Ztracená brána |
2017 | Krev démona |
2005 | Strážce duší |
2007 | Tajemství ďáblovy bible |
Tento příběh který čtenáře musí bavit mě osobně absolutně vyhovoval. Jde o velmi odlehčenou četbu podpořenou nádechem tajemna. Jako četba na dovolenou ideální věc. Autor mě neskutečně sedí a musím uznat že píše parádně.