Strážný anděl přehled
Danielle Steel
Ve svém osmapadesátém románu, který je oslavou života, naděje a odpuštění, vypráví Danielle Steel působivý příběh o mateřské lásce k synovi, o tragédii, která téměř zničila rodinu... a o zázraku, který ji zachránil. Sedmnáctiletý Johnny Peterson dokáže pouhým slůvkem nebo úsměvem vnést světlo do místnosti, naplnit matčino srdce hrdostí a podnítit v lidech kolem sebe snahu o to nejlepší. Vysoký hubený Johnny, vynikající sportovec a student, měl před sebou nadějnou budoucnost - dokud vše nezmařila tragická automobilová nehoda. V následujících měsících se rodina pokouší poskládat střípky svých životů a uprostřed největšího žalu se stane zázrak. Johnnyho duch se začne zjevovat na těch nejnepravděpodobnějších místech - a vidí ho pouze dva lidé, kteří ho nejvíc potřebují: devítiletý bratr, jenž od jiné nehody před pěti lety vůbec nemluví, a matka, která odjakživa oddaně pečovala o svou rodinu, ale nyní potřebuje vlastního strážného anděla.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Johnny Angel, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážný anděl. Přihlašte se a napište ho.
Překrásná kniha o nádherném vztahu matky a syna, který je nitkou osudu a tragickou nehodou náhle přetržen... jsou však věci mezi nebem a zemí a jelikož pouto mezi nimi bylo za života velmi silné, zůstalo takové i po synově smrti. Doporučuji všem, kniha se čte jedním dechem.
Tahle kniha mě přivedla ke čtení. Téma, které se dobře čte každému, koho zajímá co se asi může dít po smrti.
Kniha Strážný anděl v seznamech
smrt pro ženy rodinné vztahy posmrtný život
Nádherná dojemná kniha plná citlivých momentů. Nejednou jsem při čtení měla slzy v očích. Tahle autorka prostě umí.