Střela mimo cíl přehled

Střela mimo cíl
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540534/bmid_strela-mimo-cil.jpg 4 15 15

Čtveřice zapálených amatérských detektivů z britské vesničky pro seniory si brousí zubní protézy na další zapeklitý případ, nad kterým už policie zlomila hůl. Tentokrát však musí vypátrat nejen pachatele zločinu, ale i osud jeho oběti: talentované mladé novinářky Bethany Waitesové. Když totiž před deseti lety v reportáži odkryla obří daňový podvod, skončilo její auto na dně moře a tělo se nikdy nenašlo. Nyní se zásluhou čtyřlístku přátel, z nichž některým se navzdory důchodovému věku zapalují lýtka, začne o dávnou tragédii znovu zajímat i místní televizní legenda. Ovšem nebojácné a všemi mastmi mazané Elizabeth dělá vrásky spíše vyděrač, který po ní chce, aby zlikvidovala obávaného agenta KGB. Třetí díl utěšeně se rozrůstající série Richarda Osmana opět nabízí osvědčenou kombinaci britského humoru a napínavého děje s detektivní zápletkou.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

The Bullet That Missed, 2022

Interpreti: Jan Vlasák , Libuše Švormová

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Střela mimo cíl. Přihlašte se a napište ho.

akinomV
15.12.2024 5 z 5

Opět jsem se skvěle pobavila. A asi mě to bavilo víc než dvojka :-)

Pavlnka
16.11.2024 5 z 5

Výborné pokračování. Těším se na další díl.

klaudiasmelkova
23.10.2024 5 z 5

Veľmi vtipná detektívka s originálnymi hlavnými postavami. Veď komu by sa nepáčila partička dôchodcov, ktorí len tak mimochodom vyriešia vraždu polícii rovno pod nosom. Natrafila som na túto knihu, keď som hľadala niečo k výzve nová kniha roka 2023 a tak sa mi zapáčila, že som ihneď musela prečítať aj predchádzajúce dve.

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023

Kniha Střela mimo cíl v seznamech