Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strýček. Přihlašte se a napište ho.
Toto je velmi silná, šokující kniha. Napsaná, jak autor sám uvádí v doslovu, podle skutečné události, jež se stala ještě za doby socialistického Československa. Autor příběh zřejmě trochu pozměnil a zasadil jej do let po r. 1989.
Nicméně, protože jsem tu dobu zažila a dobře si na ni pamatuji, musím uvést pro ty, kdo snad pochybují, že za tzv. "totalitního režimu" by podobné kreatury, jaké vystupují v knize, stihl ten nejvyšší možný trest, myslím si, že i trest smrti. Protože ten tehdy ještě naštěstí platil. Pedofilové, vrazi a prznitelé dětí a sexuální devianti byli tou nejhorší spodinou, na které spravedlnost měla ten nejtvrdší metr. Proto tehdy byly také tyto krysy dobře zalezlé ve svých úkrytech. To až po "převratu" , v "demokracii", podpořené ještě zrušením trestu smrti, vylezli houfně ze svých doupat a začali zamořovat společnost. Jsou si vědomi toho, že v tzv. "právním státě" jim žádný hrozný trest nehrozí. Názorně to bylo doloženo nedávno uvedeným filmem "V síti". Kolik takových "strýčků" jenom v našem státě žije. Může to být klidně váš soused nebo vedoucí kroužku, kam chodí vaše dítě. Pamatujte na to a buďte obezřetní, protože v dnešní době "tzv. svobody" se musí člověk o svoji bezpečnost a bezpečnost svých dětí postarat sám. To je bohužel holá pravda.
Kniha se četla dobře, tedy v rámci otřesných podrobností, které uvádí, ale opět mi zde vadil příliš useknutý a uspěchaný konec, a pakliže autor řekl A, tak už neřekl B, totiž, jak byly tyto lidské kreatury potrestány, a co se stalo s těmi, kteří tu hrůzu přežili.....
Kniha Strýček v seznamech
sexuální úchylky sexuální násilí pedofilie domácí násilí
Nahlédnout do mozku pedofila je jen pro silné povahy, protože hrdinové příběhu jsou děti.
Mé hodnocení odráží míru drsnosti, nikoli "líbivost" (nejsem zvrhlík).