Zrozena z popela přehled
Petra Stehlíková
![Zrozena z popela Zrozena z popela](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131979/zrozena-z-popela-131979.jpg?v=1345505576)
Susan Smithová série
1. díl >
Kdyby Susan Smithová neriskovala a nesledovala osudné noci svou spolužačku na útesy, nebyla by zabita. Kdyby nebyla zabita, neprobudila by se v těle Valerie Evansové, svého vraha. A kdyby se neprobudila v jejím těle, nikdy by se nedozvěděla o existenci někoho, kdo je pokládán jen za mýtus. Ale všechna tato kdyby dala Susan nový život a ukázala svět, který je ostatním skryt.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrozena z popela. Přihlašte se a napište ho.
![jfialova jfialova](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Uznávám, nejsem cílovka. Ale ani jako teenagera by mě to nechytlo. Na to, že autorka je Češka, stylisticky nic moc. Začátek byl slibný, ale pak následovala nuda, šeď, tuna klišé...
![gratia gratia](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/131577/m_gratia-85P.jpg?v=1648925027)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Po přečtení Naslouchače a Faji jsem hledala další knížky autorky. Tahle je sice spíš pro mládež, ale chytla mě tak, že jsem se od ní dlouho nemohla odtrhnout, některé pasáže jsem procházela znova, knížku jsem četla snad 20x, možná je víckrát. Líbilo by se mi, kdyby příběh takto skončil, pokračování není špatné, ale stejně jako u Eriel chybí závěrečný díl.
Kniha Zrozena z popela v seznamech
v Mé knihovně | 147x |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2021 | ![]() |
2012 | ![]() |
2017 | ![]() |
Tohle bylo velké překvapení. Originální námět a netypické bytosti. Po všech těch upírech, vlkodlacích a démonech, co právě frčí, úžasná změna.
Líbilo se mi, jak měla autorka promyšlené postavy i příběh.