Tajemný pan Frost přehled
Sylvia Day
Kdysi bych si sama sebe na tomhle místě nedokázala představit. Teď jsem se tu zabydlela. Miluji to tady, dům, který jsem zrekonstruovala, nové přátele, které jsem si oblíbila, i práci, která mě naplňuje. Smiřuji se s minulostí a pokládám základy pro budoucnost. Pak se ale vedle mě nastěhuje Garret Frost.
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , Beta-DobrovskýOriginální název:
Butterfly in Frost, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný pan Frost. Přihlašte se a napište ho.
„Nedívej se dopředu, ani neohlížej za minulostí,“ zašeptal. „Možná tentokrát necouvneš."
Tak tohle jsem nečekala..ten konec vypraveny z jeho pohledu objasnil úplně vše..diky tomu ma tu patou hvězdu...
Tak to byla zajímavá novela a opravdu nečekaný závěr, díky kterému vše zapadlo na své místo. Přirovnala bych to k takové harlequince s těžkým hlavním tématem
Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)
28.11.2022
„Vzpomínky nevytvářejí dům, ale vytvářejí je lidé, které milujeme. Dům je jen dům.“
„Všechno, co ti visí doma na stěnách, se hodí k domu, ale nehodí se to k tvoji duši...“
„Cesty nebývají rovné, Garrette. Dost často jsou v nich i díry. Nerada bych v nějaké uvázla.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Tajemný pan Frost v seznamech
Tuhle knížku jsem rozečetla dvakrát.
Při první rozečtení jsem byla v rozpacích, že je kniha jako z rychlíku a o čem to tedy bude, když na to hlavní postavy jdou tak rychle?
Naneštěstí se stalo, že nás vytopili a schytala to i tahle knížka - která byla půjčená z knihovny - takže mi nakonec zůstala :). A tak jsem ji dala druhou šanci. A musím se přiznat, že jsem nakoukla nakonec a to mě donutilo číst dál!
Příběh dvou lidí, kteří jsou zlomení svou minulostí. Dvou lidí, kteří k sobě pasují jako puzzle. Ale je to vůbec možné? Je možné, aby byl někdo vůči druhému, kterého sotva poznal tak citlivý a vnímavý?
Kniha se mi líbila. Ale bohužel, nebyl tam ten wau efekt. Stejně mi přišla zrychlená a během čtení se mi vyskytlo pár nejasností - největší z nich byla asi časová osa - nějak nechápu, kdy se všechny okolnosti stihly odehrát.
V knize jsou zmínění i manželé Crossovi :)!
Garett je podle mě úžasný! Ten byl opravdu pohádkový! :)
Zajímavé čtení s originálním příběhem, který ale dle mého nebyl plně dotažen a dovysvětlen.