Tajemný smaragd přehled

Tajemný smaragd
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75465/bmid_tajemny-smaragd-j0V-75465.jpg 4 90 90

Londýn, Karibik a tak podobně, 1818. Osiřelá Aurora se ocitá na palubě pirátské lodi a poté i v náručí pohledného korzára Vashona. Ten se chce zmocnit nejen mladičké dívky, ale i vzácného smaragdu, k jehož úkrytu zná Aurora cestu.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Till Dawn Tames the Night, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný smaragd. Přihlašte se a napište ho.

Hradčiatko
01.02.2025 5 z 5

Jedna z knižiek mladosti, kedy sme sa ako -násťročné vlastne hanbili v knižnici požičiavať tieto romantické kúsky, pretože sa v nich odohrávali nejaké posteľné scény a báli sme sa, že v malom meste sa to donesie mame :D Keď si predstavím dnes, čo všetko v knihách a ako otvorene je, nehovoriac o prístupe na net, tak je to až smiešne ;) No dielko to je roztomilé, pekná romantika.

Ivusak7
30.08.2023 5 z 5

Jedním slovem nádhera, knížka se mi moc líbila. Tajemství kolem Vashona se mi líbilo, neústupný, bezohledný. Aurora je velmi nevinná a světem nepoznaná, ale dokázala prokázat i odvahu.

Beheregis
15.01.2023 5 z 5

Moc krásný příběh. Od této autorky jsem toho četla více ale musím říct že to je jedna s těch nejpovedenější knížek jaké napsala. Věděla jsem že autorka píše skvěle ale něco takového jsem opravdu nečekala. Je to kniha plná nečekaných zvratů, tajemství a lásky. Najdou se tam jak chvíle romantické tak i bojovné. Určitě se k tomu ještě vrátím, vřele doporučuji.

Kniha Tajemný smaragd v seznamech

v Mé knihovně77x