Tajemný svět strašidel přehled

Tajemný svět strašidel
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45370/bmid_tajemny-svet-strasidel-4Pa-45370.png 5 38 38

Encyklopedie strašidel pro dětské čtenáře, potěší však i starší generace. Místy humorná, místy dojemná až mrazivá. Vyskytují se tu jak tradiční česká strašidla, tak úplně nová stvoření.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný svět strašidel. Přihlašte se a napište ho.

barbora5337
03.10.2022 5 z 5

Netušim jak jsem ke knize přišla, ale pamatuji si jak nám z ní předčítal strýc na chalupě a my poslouchaly a nedutaly :-D
Teď ji vytánu vždy kolem dušiček a předčítám dětem ve školce. Taky sedí, nedutají a vždycky se těší na další ze strašidel, které máme na seznamu.
Text je dlouhý a těžký, tak si ho pro malé děti upravuji, ale i tak, velmi oblíbená kniha, kde udržím pozornost nezvykle dlouho :-D
Kdo by nechtěl znát podrobnosti o Černém muži, který dává do svých kapes zlobivé děti, které nechtějí chodit spát :-D

Elenče
12.01.2022 5 z 5

Je to už skoro třicet let, ale stále si pamatuji, že jsme knihu koupili v Babiččině údolí. A jak jsem ji potom i se sestrou milovala. Encyklopedické pojetí, mi přišlo tehdy hrozně vtipné, a vlastně mi takové připadá pořád. A ráda si v ní zalistuji i teď.

Barbucha2
08.09.2017 5 z 5

Moje milovaná dětská knížka. :-)

Kniha Tajemný svět strašidel v seznamech

v Mé knihovně39x

Neprakta (p)