Tajemství sídla Craven Manor - limitovaná edice přehled

Tajemství sídla Craven Manor - limitovaná edice
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532760/bmid_tajemstvi-sidla-craven-manor-limito-65d8744a1f5c1.jpg 4 1599 1599

Strašidelné domy série

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda. Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření. Dveře do starobylého sídla jsou dokořán a hala je plná pavučin a suchého listí. Je zjevné, že tam už dlouhá léta nikdo nebydlí. Za dveřmi však na něj čeká obálka. Jsou v ní peníze a příslib, že dostane další. Daniel je zoufalý. Navzdory svým pochybám se nastěhuje do správcova domku za rodinnou kryptou. Podivné události a úkazy, ke kterým v sídle dochází, je rozhodnutý nebrat na vědomí. Když se ale s blikáním rozsvítí svíčka v okně opuštěné věže, Daniel pochopí, že Craven Manor v sobě skrývá příšerné tajemství a že je v sázce jeho život.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Fobos

Craven Manor, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství sídla Craven Manor - limitovaná edice. Přihlašte se a napište ho.

petra9985
08.02.2025 4 z 5

V předchozím díle mi chvíli trvalo se napojit na hlavní hrdinku, ale s Danielem to šlo o poznání rychleji. Příběh se mi líbil, nebylo to strašidelné, byla to spíš taková pohádka. Bran mi byl sympatický od začátku, stejně tak celé zašlé panství. Je trochu úsměvné, že by nikdo z města nešel prozkoumat takový dům, když urbex lidi vyloženě bere. Příběh pěkně funguje, nejsou tam hluchá místa. Těším se na další strašidelný dům

Hecate23
30.01.2025 3.5 z 5

Duch domu Ashburnů nasadil laťku poměrně vysoko, takže jsem při čtení tohoto dílu byla lehce zklamaná. Popis děje a prostředí opět super. Hlavní hrdina je takový dobrácký trouba, chvílema mě fakt štval. Příběh mi celkově přišel moc překombinovaný.

sylva8672
25.01.2025 5 z 5

Vůbec nechápu, proč jsem tuto sérii tak dlouho odkládala. Asi mě odradily komentáře, které tu byly...
Ale jsem neskutečně ráda, že jsem této sérii dala šanci! Druhý díl mě bavil ještě daleko víc než první a hltala jsem stránku za stránkou. Strašně mě to bavilo. Autorka je asi milovnicí koček, protože se kocour objevil i v této knize.
Už se nemůžu dočkat, až se vrhnu na další díl.

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Tipy na poprázdninové knižní novinky

28.08.2019

Knižní novinky (34. týden)

18.08.2019

Kniha Tajemství sídla Craven Manor - limitovaná edice v seznamech