Tajná láska přehled
Lenka Lanczová
Přechod ze základní na střední školu bývá vždycky složitý. Také Aneta si těžko zvyká na tvrdý režim, nové tváře, spoustu učení. Celý první ročník je "prosejvák" vztahů a rodících se přátelství. Stejně jako ostatní touží po kamarádství s oblíbenou Veronikou, k tomu všemu povinnosti doma i v tátově obchůdku, kde se od rána do večera otáčejí oba rodiče, mladší nesnesitelná sestra, starší bráška a babička propadlá televizním seriálům... Vlastně je všechno v pohodě, dokud se neseznámí s Radimem a neobjeví se nečekaně také Janek, kytarista jedné rockové amatérské kapely... A tak o trapasy, legraci a průšvihy rozhodně není nouze.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná láska. Přihlašte se a napište ho.
Prostě klasická Lenka Lanczová...průvodkyně mojí pubertou. Její knížky jsem svého času přímo hltala. Tuhle si ale moc nevybavuju. Za mě asi trochu slabší.
Potřebovala jsem zklidnit mysl po jiné knížce, tak jsem sáhla po této oddechovce v knihovně a dala prostor mé oblíbené autorce z dospívání. A oddechovka to skutečně byla, i přesto, že jsem o více než 20 let starší, než když jsem autorku četla pravidelně, tak se mi kniha líbila.
Typická Lančovka, dospívající gymplačka a její první láska. Jo,sedlo mi to a teď se zase vrhnu na čtivo pro dospělé.
Kniha Tajná láska v seznamech
v Přečtených | 1 073x |
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
Ano, i já četla Lenku Lanczovou, když mi bylo -náct. Když jsem si na ní po letech znovu vzpomněla a řekla si, že zavzpomínám, vzala jsem do ruky právě tuhle knihu, kterou jsem jako dívka milovala. Nezklamala ani po letech. Samozřejmě, že tentokrát čtení probíhalo s velkou nadsázkou a dospělým (ne vždy moudřejším) odstupem. Nicméně, znovu jsem si připomněla, proč Lenka Lanczová dostávala mé zasněné srdce do kolen.