Tajná zahrada: Pastelkou proti stresu přehled
Johanna Basford
Na každé stránce se skrývají drobná stvoření, čekající na objevení. Některé části zahrady můžete vytvořit a nakreslit vlastní rukou tak, jak si je představujete. Vybarvování a kreslení je pomalá, relaxační a meditativní činnost. Myšlenky se vám zpomalí, zbavíte se stresu a napětí, zklidníte se a naberete síly na další den. Nedávejte si žádné termíny, nic si neslibujte, vybarvujte, když se na to budete cítit, a tak dlouho, jak vás to bude bavit.... celý text
Literatura naučná Hobby Omalovánky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Secret Garden: An Inky Treasure Hunt and Colouring Book, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná zahrada: Pastelkou proti stresu. Přihlašte se a napište ho.
Jedny z nejlepších omalovánek na trhu. Jen pozor - obsahuje to spoustu veli drobných květin a lístečků. Pro někoho se špatným zrakem (moje babička) je o absolutně nevhodné. Já si to v tom naštěstí libuji :)
Obrázky jsou hezké, ač nemám tolik zelených odstínů, abych si vyhrála s všemi těmi listy a lístečky. :) Bohužel přes kvalitu papíru se nedokážu přenést. Připadá mi, jakoby byla kniha vytištěná na kancelářském papíře. I měkké pastelky vytlačují obrázky na druhou stranu a na fixy se dá rovnou zapomenout.
Kniha Tajná zahrada: Pastelkou proti stresu v seznamech
2015 | Tajná zahrada: Pastelkou proti stresu |
2015 | Čarovný les |
2015 | Ztracený oceán |
2015 | Tajná zahrada (art edice) |
2016 | Vánoce |
asi najlepsia na trhu, uzasne variacie a hlavne detaily - nasla som sa v nej :)))