Tajnosti přehled

Tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535661/bmid_tajnosti-660f00423b9f3.jpg 4 81 81

Tajnosti série

1. díl >

Nový, svůdný příběh zakázané lásky z prostředí manhattanské smetánky. Chtěla jsem peníze. Byla jsem ochotná pro ně udělat hodně, dokonce i popřít sama sebe. Znala jsem pravidla a věřila, že je zvládnu dodržet. Nikdy nikomu neprozrazovat svou pravou identitu. Hrát hru, prodávat iluze. Nikdy se nesblížit s klientem. Temný a okouzlující životní styl bohatých a nestoudných mi otevřel oči. Najednou jsem se ocitla ve světě hříchu a bohatství, zažívala jsem něco, co jsem si předtím neuměla představit. A potkala jsem muže, kterého jsem nemohla mít. Přesto po něm zoufale toužím. Po Jamesi Rivierovi. Dlouho našlapujeme po tenkém ledě a po nekonečné hře na přetahovanou konečně podlehnu. Dvojí život je vyčerpávající, ale moje lahodné tajnosti mi to úsilí a lži vynahradí. Jenže žádné tajemství nikdy nezůstane tajným a celý můj svět se otřese v základech – už podruhé. Bylo to jen pár jednoduchých pravidel. A nejsou snad pravidla od toho, aby se porušovala?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Hush Hush, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajnosti. Přihlašte se a napište ho.

terezaterka2000
12.01.2025 5 z 5

Tak tohle byla jízda každá stránka knihy!

Hrdinka knihy 21 letá Aubrey má jen babičku, které pomáhá.
Studuje vysokou školu společně s nej kamarádkou Natalie, se kterou bydlí.
Aubrey má dvě práce a itak nemá moc prostředků, aby se uživila a ještě pomáhala její babičce.
Natalie jí nakonec řekne, kde pracuje ona a jelikož má Aubrey hodně ráda sex a ma ráda jednorázovky, tak nakonec jde do toho. Jedná se o velice drahý exkort. Prostě drahá společnice z nejlepšího podniku v NYC.
Vůně rychle vydělaných peněz se jí zalíbí.
Jednou ale do hry vstupuje James, 52 letý prachatý sexy právník.
Aubrey to k němu táhne a on cítí, že s ní je to také jiné.
Jenže nastává komplikace.
Aubrey zjistí, že je to otec Natalie!
Do hry také vstupuje Daniel, s kterým Aubrey začne chodit, aby se cítila aspoň trochu normálně a ne jako drahá šlapka.
Daniel o práci Aubrey neví.
Nakonec to vše praskne a vlastně se Aubrey asi i uleví.
Jsem hodně zvědavá na pokračování.
Navíc knihy s věkovým rozdílem miluji a tahle byla hodně žhavá. Takže rozhodně doporučuji všem, co čtou rádi knihy s větším věkovým rozdílem.

Hanka-K.
26.12.2024 2 z 5

Knížka pro mě byla dost zklamáním, nechápu to vysoké hodnocení, ale jasně každý má jiný vkus.. zkráceně knížka je takové porn*, kde se řeší jen peníze, alkohol, drogy a hlavní hrdinka mi taky nějak nepřirostla k srdci. Ze začátku knihy byla slušná, měla nějaké morální zásady, když ji kamarádka oznámila, že by si mohla vydělat spoustu peněz jako eskort pro ty nejbohatší, tak moc dlouho neváhala. Zachránil to až konec knížky, trochu. Byla jsem rozhodnutá dát knížce 1,5 ale ten konec to zachránil na 2,5 . Ale i tak další díl číst nemusím, četla jsem přes 3 měsíce, pořád jsem čtení odkládala. Jako čtivé by to snad i bylo, ale ten obsah byl pořád dokola. Škoda, krásná obálka, ale zklamání z obsahu.

KatieKuli
10.11.2024 3 z 5

Nějak se neumím rozhodnout jak knihu hodnotit. Aubrey mi svým charakterem ani přístupem nebyla blízká, některé její jednání mi bylo hodně proti srsti. Začátek mi přišel zajímavější. Poznáváme prostředí a postavy, jejich přemýšlení. No, především o sexu a o penězích. Ale pak se to nějak zvrtlo a Aubrey lže a ubližuje na všechny strany a popravdě jsem se už těšila až to skončí...

Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)

30.06.2024

Kniha Tajnosti v seznamech