Tajnosti přehled

Tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535661/bmid_tajnosti-660f00423b9f3.jpg 4 64 64

Tajnosti série

1. díl >

Nový, svůdný příběh zakázané lásky z prostředí manhattanské smetánky. Chtěla jsem peníze. Byla jsem ochotná pro ně udělat hodně, dokonce i popřít sama sebe. Znala jsem pravidla a věřila, že je zvládnu dodržet. Nikdy nikomu neprozrazovat svou pravou identitu. Hrát hru, prodávat iluze. Nikdy se nesblížit s klientem. Temný a okouzlující životní styl bohatých a nestoudných mi otevřel oči. Najednou jsem se ocitla ve světě hříchu a bohatství, zažívala jsem něco, co jsem si předtím neuměla představit. A potkala jsem muže, kterého jsem nemohla mít. Přesto po něm zoufale toužím. Po Jamesi Rivierovi. Dlouho našlapujeme po tenkém ledě a po nekonečné hře na přetahovanou konečně podlehnu. Dvojí život je vyčerpávající, ale moje lahodné tajnosti mi to úsilí a lži vynahradí. Jenže žádné tajemství nikdy nezůstane tajným a celý můj svět se otřese v základech – už podruhé. Bylo to jen pár jednoduchých pravidel. A nejsou snad pravidla od toho, aby se porušovala?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Hush Hush, 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajnosti. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (17)

Fidibus
28.09.2024 2 z 5

(SPOILER) Za mne celkem zklamání - rozvleklý začátek s tajnůstkařením kolem živení se prostitucí, linie s babičkou mi přišla celkem umělá. Děj kolem Jamese uprostřed knihy zajímavý, ale pak se to zase ztrácí ve výčitkách obou, že spolu jsou a neměli by. Nakonec je James ten zralejší a dotáhne to do happy endu.
Bizarní líčení některých sexuálních klientů, naopak celkem dobře napsané scény s Jamesem.

Terezzie
27.09.2024 5 z 5

Aubrey je mladá studentka, starající se o svou nemocnou babičku, se kterou vyrůstala. Byla zvyklá žít velmi skromně a na vše si sama vydělat. Její spolubydlící a zároveň nejlepší kamarádka Natalie je jejím pravým opakem , vyrůstala v blahobytu a peníze jsou pro ní prioritou k bezstarostnému životu .
Natalie chce Aubrey pomoct s její finanční situací a prozradí jí, čím se živí. Aubrey chce alespoň jednou za život zkusit , jaké to je mít finanční jistoty a nemuset se strachovat každý měsíc z toho, jak vyjde s penězi pro sebe i pro babičku. Stává se z ní tak Valentina, luxusní eskort a ,,mokrý sen každého muže.
Se svojí novou identitou získává také nové možnosti , může si dovolit věci které doteď nemohla a začíná žít dvojí život. V roli luxusní společnice musí dodržovat určitá pravidla a vzhledem k tomu , že preferuje spíš vztahy na jednu noc a nehledá vážnou známost nemá problém oddělit práci od soukromého života.

James je dvaapadesátiletý milionář patřící k newyorské smetánce. Je chytrý , charismatický a chováním se nepodobá žádnému muži, kterého Aubrey doposud poznala. Je to velmi zkušený milenec a umí to se slovíčky. Když pozná Valentinu, je jí naprosto okouzlený.
Aubrey přestává mít v jeho blízkosti kontrolu sama nad sebou. Snaží se s tím bojovat ale chce mnohem víc než si dokáže přiznat . Oba dva spolu zažívají spalující vášeň která začne přerůstat v něco mnohem silnějšího.
Je vůbec možné se rozhodnout, když pravidla, která si stanovili vlastně porušili oba dva? Zdravý rozum nebo láska a vášen? ....
Knihu jsem nedokázala odložit. Bylo to neskutečně čtivé. Chemie mezi hlavními postavami a obecně sexuální scény byly tak dokonale popsaný , že jsem byla neustále rudá jak rajče, ale přiznám se, že jsem měla trochu problém s tak velkým věkovým rozdílem. Sexu tady není rozhodně málo ale zároveň to není jen o něm a to se mi líbilo. Na Aubrey se mi líbila její upřímnost a prostořekost. Stála si za svým a nechala si jen tak nic líbit . Moc se mi líbilo to přátelství mezi ní a Natalií a ty jejich hlášky neměli chybu.


DreamerX9
26.09.2024 odpad!

Toto jsem ani nedočetla na knize se mi snad kromě obálky nelíbilo nic. Styl, postavy charakter ani prostředí po knize jsem sáhla omylem a naposled.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)

30.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajnosti v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených7x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Lucia Franco
americká
2024  83%Tajnosti
2025  0%Řekni ano
Skrýt reklamy