Lov přehled

Lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166089/mid_lov-Amn-166089.jpg 4 131 131

Tajný kruh série

Pro Cassie a kruh čarodějnic, jehož je součástí, je těžké si představit, že by život v New Salemu mohl být ještě horší. Na skupinu totiž útočí mocní lovci čarodějnic rozhodnutí je zničit jednoho po druhém. A Cassiina poloviční sestra Scarlett nebude klidná, dokud nebude mít právoplatné místo v Kruhu – i kdyby měla Cassie zabít, aby je získala. Jediná naděje Kruhu je Kniha stínů Cassiina otce – prastarý průvodce světem temné magie. Ale Cassie brzo zjistí, že otevření této knihy má dalekosáhlé následky. Ona sama bude muset bojovat proti temnotě uvnitř sebe. A jakmile zlo jednou vypustila, bude těžké mu uniknout… -- 1. vydání... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Hunt

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lov. Přihlašte se a napište ho.

Potaato
08.02.2024 5 z 5

Já nemůžu! Ta série je tak skvěle napsaná. Úplně to zbožňuju. Neustále proměny některých postav, neustále zvraty, zkrátka skvělé.

Andynka
06.04.2022 2 z 5

V tomhle díle se toho tolik nedělo. Je to taková vsukvka mezi dalším dílem. A já už se upřímně těším na konec série. A to jsem přitom z minulého dílu byla docela nadšená.

Charmedka
12.11.2020 3 z 5

Hodně jsem četla, že tenhle díl je slabší a stále dokola se opakuje to samé. No opakuje, s tím souhlasím, ale mám za to, že ne o tolik víc jako v jiných dílech.

Lovci jsou rozhodně lepší a jejich život a smýšlení rozhodně propracovanější než v původní trilogii, kde působily nijace. Tady konečně jsou pořádnou hrozbou a nepůsobí jen jako vedlejší linka.

Jak píšu výše, lovci mi přijdou zajímavější a linka se Scarlett mě hodně baví. Je zákeřná, jde si za svým a nejen že útočí fyzicky, ale přesně ví kam mířit, aby zranila i psychicky.

Kniha Lov v seznamech

Aubrey Clark (p)