Také nezvyčajné vianoce přehled

Také nezvyčajné vianoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72555/take-nezvycajne-vianoce-72555.jpg 4 195 195

Presne tomu chcú Luther a Nora Krankovci zabrániť, keď sa nečakane rozhodnú, že aspoň jediný raz v živote zrušia vianočné sviatky. Na Hemlock Street bude ich dom jediný bez vianočného osvetlenia, nebude nijaká štedrovečerná hostina, dokonca si ani neozdobia stromček. Nebudú ho ani potrebovať, pretože 25. decembra sa vydajú na okružnú plavbu po Karibiku. No ako sa táto čudná dvojica dozvie, vynechať vianočné sviatky prináša nečakané dôsledky – a nie je to ani spolovice také jednoduché, ako si predstavovali. Táto klasická rozprávka určená pre moderné časy ponúka veselý a satirický pohľad na chaos a zmätky, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou našej vianočnej tradície.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (SK)

Skipping Christmas, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Také nezvyčajné vianoce. Přihlašte se a napište ho.

lulucinax
04.02.2024 5 z 5

Já jsem se bavila, od začátku až do konce. U knížky jsem se snad tak nikdy nenasmála. Grisham mě příjemně překvapil.

georginaa
03.02.2024 5 z 5

Nádherný den plný nečekaných událostí. Taková plavba na Karibiku má též něco do sebe, ale nechat si ten nejkrásnější den v roce ujít by byla velká škoda. Hlavně když máte tak skvělé sousedy, kteří když je problém, tak nejzjištně pomůžou a možná někdy na oplátku zase vy jim. To je celý příběh vánoční romance.

Česneksmedem
19.12.2023 4 z 5

Docela se divím nízkému hodnocení některých čtenářů. Asi to vzali moc vážně. Bavil jsem se, protože u nás doma bereme tyto svátky hodně vlažně a stromek máme pouze do Tří králů. Lutherovi jsem to teda vážně nezáviděl!
A ten konec? Ten je takový americký, i když si nejsem jistý tím, jak moc je reálný.

Knižní novinky (44. týden)

27.10.2019

Kniha Také nezvyčajné vianoce v seznamech