Talkshow s bývalými přehled

Talkshow s bývalými
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486047/bmid_talkshow-s-byvalymi-eWy-486047.png 3 191 191

Shay Goldsteinová je producentkou v seattleskom rádiu už takmer desať rokov a nevie si predstaviť inú prácu. Jediný problém pre ňu predstavuje kolega Dominic Yun, ktorý práve absolvoval štúdium žurnalistiky a je presvedčený, že vie všetko najlepšie. Rozhlasová stanica bojuje o prežitie a hľadá nový koncept. Shay navrhne reláciu, v ktorej bude dvojica bývalých partnerov radiť poslucháčom o vzťahoch. Talkshow s bývalými dostane od vedenia zelenú a Shay s Dominicom novú úlohu. Pretože sa z duše neznášajú, vyberú ich ako dokonalých spolumoderátorov. Predstava, že budú klamať poslucháčom, sa ani jednému nepáči, ale ak si chcú udržať prácu, niet cesty späť. Život má však pre nich v zálohe ešte jedno prekvapenie. Naplnia staré známe porekadlo, že protiklady sa priťahujú?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)

The Ex Talk, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Talkshow s bývalými. Přihlašte se a napište ho.

L.Ady
17.10.2024 2 z 5

Tak do této knížky jsem se musela doslova nutit ji číst. Ne, že by byla úplně špatná, spíš ale dost nudná, předvídatelná. Na oddech ale fajn.

Kristýnka_28
26.07.2024 2 z 5

Tady musím přiznat, že moc nevím, co si o knize myslet. Ano, věděla jsem, že to bude oddechovka, ale stejně jsem asi měla trochu moc velká očekávání. Prostředí rozhlasové stanice bylo samozřejmě zajímavé a už jen kvůli tomu doporučuji knihu k přečtení, ale na druhou stranu musím přiznat, že když byla kniha anotována jako enemies to lovers, čekala jsem asi trochu víc enemies scének, ne že se hned stanou přáteli. Každopádně knihu nechci kritizovat, to si nezaslouží. Má krásnou obálka a své čtenáře si určitě najde, jen pro mě už to asi není.

DJDunda
06.07.2024 4 z 5

Takéto love story sú presne môj obľúbený druh čítania, takže sa mi kniha veľmi páčila. Okrem romantického príbehu tiež oceňujem rozmanitosť postáv. Prepisy z talkshow boli veľmi vtipné, možno by som si ju aj v rádiu vypočula napriek tomu, že uprednostňujem maximum hudby a minimum hovoreného slova. Jefiné, čo mi na knihe trochu vadilo, bolo až prehnané správanie Shay.

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022

Knižní novinky do konce roku

12.12.2021

Kniha Talkshow s bývalými v seznamech

romantika Seattle

2021  69%Talkshow s bývalými