Taoismus pro zdraví - komplexní systém taoistických uzdravujících cviků přehled

Taoismus pro zdraví - komplexní systém taoistických uzdravujících cviků
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113243/taoismus-pro-zdravi-komplexni-system-taoistickych-uzdravujicich-cviku-113243.jpg 5 8 8

Dílo, jež máte v ruce, se nespokojuje s tím, že by vám odhalilo tajemství jedné komnaty, ale otevírá pro vás dveře celého domu. Autor cviky pečlivě zkoumal 40 let, ověřoval jejich správnost a léčebné účinky. Cviky jsou naprosto spolehlivé a nezávislé na prostředí a čase.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taoismus pro zdraví - komplexní systém taoistických uzdravujících cviků. Přihlašte se a napište ho.

heavy66
11.09.2024 5 z 5

Pravidelně a rád cvičím vybrané jógové ásany, baví mě reflexní terapie. Taoistické pozice mi připadají mnohem tajemnější, tím jak jsou jednoduché a nenápadné, v poměru k deklarovaným účinkům. Kniha je dobře strukturovaná a srozumitelná, pomalu opatrně otevírám taoistickou komnatu s respektem k pradávnému umění.

Kinison
11.01.2024 5 z 5

Rodiče ji koupili v době vydání a nijak se jí nevěnovali. Já pročetl začátek, zkusil některé cviky, některé si přepsal do deníčku, když jsem se stěhoval na vysokou školu, a je se mnou s přestávkami tak nějak dodnes. Některé cviky dělám pravidelně, některé výjimečně, některé vůbec a nikdy. Přesto mám pocit, že mé tělo je i za to málo velmi rádo a těší se se mnou.

Metroušek
20.10.2017 5 z 5

Vynikající kniha, která může člověka přivést k taoismu a k jeho lehkým, poněkud směšným, ale účinným cvičením. Či-kung, taj-či, čan čuang, pakua čang, nei gong, ólalá!

Kniha Taoismus pro zdraví - komplexní systém taoistických uzdravujících cviků v seznamech

1991  98%Taoismus pro zdraví - komplexní systém taoistických uzdravujících cviků
2003  90%Vnitřní cviky pro zdraví
1991  20%Tajemství štíhlosti