Poslední modlitba přehled

Poslední modlitba
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273905/bmid_posledni-modlitba-zVw-273905.jpg 4 61 61

Tara série

Třenovský klášter slaví 900 let svého vzniku. Jeden z pozvaných novinářů je v noci brutálně zavražděn a další vraždy na sebe nenechají dlouho čekat. Tara netuší, kdo je jejím protivníkem. Tajemná sekta? Duch zaživa pohřbeného mnicha? Sériový vrah, který tu před dvaceti lety ubodal šest dívek? Nebo někdo, kdo skrývá temné tajemství? A komu patří kosti nalezené v klášterní studni?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední modlitba. Přihlašte se a napište ho.

Vesmich
předevčírem 3 z 5

Tentokrát mě Tara moc nenadchla. Zápletka byla na mě víc ujetá než aby se dala učíst a při vší dobré vůli se mi nedařilo některé osoby od sebe rozpoznat a podržet v mysli, kdo je komu kým.

kocickaofinka
28.11.2024 4 z 5

Upřímně.. za mně nejslabší z těch tří co jsem od této autorky poslouchala...zbytečně moc postav..I když prostředí krásné..jako vždy u této autorky...ale ještě teď mi zní v hlavě
Korálky bílé na niti:(

likaf
20.08.2024 3 z 5

(SPOILER) Nějak ani nevím co ke knize napsat...tak nějak nenadchla ale ani neurazila. Trochu míchanice postav. Úplně nevím jestli budu hledat v knihovně další díly.

Kniha Poslední modlitba v seznamech