Půlnoční vrah (2017) | Databáze knih

Půlnoční vrah přehled

Půlnoční vrah
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344265/bmid_pulnocni-vrah-2Sd-344265.jpg 4 54 54

Tara série

V poklidném městečku řádí masový vrah s perverzními choutkami. Místní jsou zděšení o to víc, že vrahem musí být jeden z nich. Ale kdo? Výbušný starosta, bodrý psychiatr, sympatická zubařka, uťápnutá zahradnice, slavný šéfkuchař, anebo bývalá kurtizána? A kdo je další na řadě? Kdo dostane dopis, ve kterém mu vrah oznámí, že o půlnoci zemře? Případu se ujímá soukromá vyšetřovatelka Tara.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční vrah. Přihlašte se a napište ho.

Vesmich
26.01.2025 4.5 z 5

To zas była sranda:) a protože mám stejné životní přání, jako Tara = světový mír, pokaždé si ty případy užívám. Tentokrát jsem s napětím očekávala, jestli v obci zůstane alespoň někdo naživu. Zůstal, takže to všechno dobře dopadlo a můžou to tam hrotit dál.

Mabie
25.01.2025 audiokniha 2.5 z 5

Zvolila jsem knihu kvůli ČV a co říci kromě toho, že je to česká detektivka se spoustou postav? Mrtvých a podezřelých bylo jak v Midsomeru, Tara mi nebyla příliš sympatická, její vyšetřovací metody byly mírně řečeno zvláštní a třebaže občas byla některá situace vtipná, jako celek to bylo docela slabé, občas až trapné. Určitě nejsem cílová skupina pro tuto sérii.
Stručně: nezaujalo.

BibianaL.
22.01.2025 5 z 5

Tuhle jsem četla víckrát, ačkoliv znám řešení. Zábavné, zamotané a typicky čecháčské - lidi si dělají naschvály. Akorát tady se to komplikuje vraždami. Tahle a Autogram pro vraha - jsou vtipné.

Kniha Půlnoční vrah v seznamech

v Mé knihovně53x