Táto kniha zabíja přehled
Ravena Guron
„Vyjasnime si to hneď na začiatku: Hugha Henryho Van Borena som nezabila. Dokonca som ani nepriložila ruku k dielu… aspoň nie úmyselne.“ Sedemnásťročná Jess, ktorá je v očiach bohatých spolužiakov prípadom pre charitu, usilovne pracuje na obraze tajomnej samotárky. Darí sa jej to až do momentu, keď elitnou internátnou školou otrasie ten najhorší zločin: jedného z najpopulárnejších študentov nájdu mŕtveho. Niekto ho totiž zavraždil rovnakým spôsobom ako postavu v Jessinej poviedke. Jess krátko nato dostane esemesku, v ktorej sa jej vrah poďakuje za inšpiráciu. Polícia má zviazané ruky, súkromný detektív Van Borenovcov kladie nezmyselné otázky, a tak sa Jess pustí do pátrania na vlastnú päsť. Čas sa totiž kráti, desivé vyhrážky pribúdajú a Jess je jasné, že ak sa jej túto záhadu nepodarí vyriešiť, bude mať s Hughom Henrym konečne niečo spoločné. Aj ona bude mŕtva.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2024 , BambookOriginální název:
This Book Kills
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Táto kniha zabíja. Přihlašte se a napište ho.
Dobře se četla ale ani mi nepřišlo jako bych četla nějak thriller a některé části byly vcelku nudné.
Za mě dost nezáživná knížka, občas mi přišlo, že kdybych přeskočila pár kapitol nic by se nestalo a o nic bych nepřišla.
Beren a Lúthien, Láska z jiného života a další knižní novinky (47. týden)
19.11.2023
Kniha Táto kniha zabíja v seznamech
Zajímalo mě, kdo to udělal, tak jsem musela dočíst/dolistovat až do konce. Někdy nejsou věci tak, jak se zdají být.