Technologie masa přehled
Jaromír Lát
Kniha je souborným zpracováním technologie masa od jateční výroby a bourání masa až po hotové masné výrobky, výrobu konzerv, zpracování tuků a zmrazování masných výrobků. Dále jakost, kontrola masa a masných výrobků. Určeno pro výrobní mistry, studentům vysokých a odborných škol i pracovníkům masného průmyslu a veterinární inspekci Obsahuje 163 obrázků, 145 tabulek... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie masa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie masa v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |