Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba přehled

nehodnoceno
Technologie pekařství.  1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 0 0 0

Praktická příručka o výrobě chleba je určena ke školení žen, nově nastupujících do práce v pekárnách, a k doškolování pekařských kádrů. Podává výklad o surovinách k výrobě chleba, o skladování mouky, o přípravě kvasu, o mísení těsta, jeho formování a kynutí, o dělicích a formovacích strojích, o různých druzích pekařských pecí a pečení chleba, o posuzování jakosti chleba, o jeho skladování a dopravě.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)