Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba přehled
kolektiv autorů
Praktická příručka o výrobě chleba je určena ke školení žen, nově nastupujících do práce v pekárnách, a k doškolování pekařských kádrů. Podává výklad o surovinách k výrobě chleba, o skladování mouky, o přípravě kvasu, o mísení těsta, jeho formování a kynutí, o dělicích a formovacích strojích, o různých druzích pekařských pecí a pečení chleba, o posuzování jakosti chleba, o jeho skladování a dopravě.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)