Technologie: Potravinář - 1. ročník SPŠ přehled
Jiří Altera , Libuše Alterová
Nehodnoceno
Čtenáři v učebnici naleznou následující tématické okruhy: Základy výživy, Suroviny potravinářského průmyslu, Potravinářské technologie, Jakost, Hygiena, sanitace a Bezpečnost práce.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie: Potravinář - 1. ročník SPŠ. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie: Potravinář - 1. ročník SPŠ v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)