Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník přehled

nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321033/mid_technologie-pripravy-pokrmu-pro-2-r-Lmv-321033.jpg 0 0 0

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař, číšník, zaměření číšník.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník v seznamech

v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

1996  40%Technologie přípravy pokrmů 1
1989  0%Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník