Technologie přípravy pokrmů 1 přehled
Irena Balogová , Mikuláš Matejka
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226469/technologie-pripravy-pokrmu-1-m5m-226469.png
2
1
1
Technologie přípravy pokrmů série
1. díl >
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie přípravy pokrmů 1. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie přípravy pokrmů 1 v seznamech
v Přečtených | 1x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |