Technologie přípravy pokrmů 1 přehled

Technologie přípravy pokrmů 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226469/technologie-pripravy-pokrmu-1-m5m-226469.png 2 1 1

Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie přípravy pokrmů 1. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie přípravy pokrmů 1 v seznamech

v Přečtených1x
ve Čtenářské výzvě1x

Autoři knihy