Technologie přípravy pokrmů 1 hodnocení

Technologie přípravy pokrmů 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226469/technologie-pripravy-pokrmu-1-m5m-226469.png 2 1 1

Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.

5
0 x
4
0 x
3
0 x
2
1 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Technologie přípravy pokrmů 1: 40 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autoři knihy