Technologie přípravy pokrmů 1 hodnocení
Irena Balogová , Mikuláš Matejka
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226469/technologie-pripravy-pokrmu-1-m5m-226469.png
2
1
1
Technologie přípravy pokrmů série
1. díl >
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
1 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Technologie přípravy pokrmů 1: 40 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).