Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva přehled
Jan Skoupil , Monika Müllerová
Nehodnoceno
Učebnice pro 3. ročník studijního oboru Zpracování mouky SPŠ potravinářské technologie.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |