Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva vydání
Jan Skoupil , Monika Müllerová
Nehodnoceno
![Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273365/bmid_technologie-pro-3-rocnik-stredni-pr-vnP-273365.jpg?v=1539035146)
Učebnice pro 3. ročník studijního oboru Zpracování mouky SPŠ potravinářské technologie.
Vydání (1)
![Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273365/technologie-pro-3-rocnik-stredni-pr-vnP-273365.jpg?v=1448734236)
Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva
1986,
SNTL - Státní nakladatelství technické literatury