Tekuté krystaly přehled

Tekuté krystaly
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269824/bmid_tekute-krystaly-h5S-269824.jpg 4 99 99

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky a stiskl jsem spoušť. Mé doživotí trvalo jen do chvíle, než jsem se jakýmsi omylem svezl s drogovou královnou ven. A pak to teprve začalo být smrtelné. Šli po mně z NSA. A nechtěli mě mít zpátky ve vězení, ale v márnici. Možná by mě dostali během dvou dní, kdybych ovšem předtím nebyl jedním z nich. A navíc s procesorem v hlavě. Miliony operací za vteřinu, takže to měli trochu složité, chlapci. A pak už nešlo jen o mé přežití, ale o to, kdo a jak mě dostal do těch sraček. Své šance jsem odhadoval tak padesát na padesát. Než mi ta krásná černovlasá míšenka přiložila svého služebního glocka k hlavě. Ale ani pak nebyly úplně nulové. Přece jenom to byla ženská. A na ty jsem si věřil. Samostatný román, vychází pouze v elektronické verzi!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tekuté krystaly. Přihlašte se a napište ho.

alekis
30.10.2024 5 z 5

Znova jsem se ocitla v Baltimoru, ovšem v nějakém úplně jiném, než v knize Nevermore Baltimore, v jiné době a možná i v jiném vesmíru. A nemělo to chybu, tady tato návštěva velkého amerického města opět stála za to!

V závěru na posledním řádku vzkazuje autor: "České Budějovice 1. 11. - 29. 12. 2010", tudíž tato poměrně rozsáhlá kniha nabitá dějem vznikla během dvou měsíců!!
Dnes mi nějak scházejí slova, napadá mě jen obyčejné: jděte do toho, lidi, je to fakt super!

Mrshodan
28.08.2024 5 z 5

Dávám plný počet za skvělé postavy a hlášky, co z nich padaly. A děj má u mě taky pochvalu! Jak píší mí oblíbení - jako za starých časů

Ivan F
16.08.2023 4 z 5

Ideálna kniha na leto, oddychové čítanie ako vyšité. Je cítiť, že autor je skorší ročník narodenia a tomu aj zodpovedajú propriety uvedené v knihe a "kúl" postava hlavného sympaťáka - húli, chlastá, jazdí na motorke, sem tam sa umyje a samičky sa naňho napriek smradu aj tak lepia - mne to príde ako vlhké sny muža počas krízy stredného veku. No nič, ak by Tekuté krystaly vyšli v deväťdesiatych rokoch a pán Heteša bol súputníkom pána Kulhánka, mohla to byť silná dvojka na poli splaterovej literatúry. Takto si aspoň pamätníci poslednej dekády minulého storočia môžu prečítať niečo nové, lebo pán Heteša stále píše, zatiaľ čo pán Kulhánek to zavesil na klinec. V každom prípade je to kniha zábavná, príbeh dobre napísaný, autor ústami hlavného sympaťáka statočne hláškuje a mňa čítanie bavilo - skrátka, príjemne strávený čas pri knihe, len Jacka som vymenil za karibský rum a camelky za svieži vzduch.

Žebříček nejprodávanějších eknih v listopadu 2015

02.12.2015

Sakra, mě nezajímá, že už tam jedete, já potřebuju, abyste tam už byli…

Motorkář v rohu vozu po mně hodil krabičku marlborek. Camelky by byly lepší, ale vzal jsem zavděk i tímhle.

Měla na sobě černé večerní šaty s decentní stříbrnou výšivkou na ňadrech a s bílou lilií na rameni a vypadala skvěle. Božsky. Fantasticky. Kráska a zvíře. Nebo spíš kráska a mimozemšťan z hliníkové planety.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Tekuté krystaly v seznamech