Tenkrát o Vánocích přehled
* antologie
![Tenkrát o Vánocích Tenkrát o Vánocích](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537244/bmid_tenkrat-o-vanocich-662c4479854c1.jpg?v=1714177145)
Vánoce jsou tradičně nazývány svátky klidu a míru, pro hrdiny povídek devíti soudobých českých autorů je to ovšem spíše období plné nejistot, pochyb a často také tíživé samoty. Ale kdy jindy věřit ve šťastné konce než právě o Vánocích?
Povídky Literatura česká
Vydáno:Interpreti: Martina Hudečková , Libor Hruška
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tenkrát o Vánocích. Přihlašte se a napište ho.
![Jarmila97 Jarmila97](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/167551/m_jarmila97.jpg?v=1729545607)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
(SPOILER) Celkově tato kniha zajímavá, ale čisto o Vánocích je trošku zvláštní. Příběhy jsou prakticky v zato s takovým horším koncem. Když se to tak vezme tak vlastně by se dalo říct že to je prakticky realita. V životě taky všechno není krásný ale dějou se i ty špatné věci a na to vlastně tyhle ty povídky i poukazují.
![haannyys haannyys](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/179248/m_179248-HIK.jpg?v=1486503918)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Inu, těch šťastných konců je jako šafránu.. ale to nevadí. Jedna z lepších knížek České povídky. Akorát bych doporučila číst sbírku paradoxně mimo vánoční období. Třeba na podzim se podle mě hodí skvěle!
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Kniha Tenkrát o Vánocích v seznamech
v Mé knihovně | 102x |
2009 | ![]() |
2008 | ![]() |
2020 | ![]() |
2016 | ![]() |
2015 | ![]() |
Nu .... žádná růžová knihovna s kouzlem vánoc to tedy není :-) Nicméně povídky jsou zajímavé a čtivé. Jako jednohubka k odpolední kávě úplně ideální.