Tereza po 25 letech přehled

Tereza po 25 letech
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182751/tereza-po-25-letech-182751.jpg 4 6 6

Po 25 letech se vrací kriminalistka Tereza. Je sice o čtvrtstoletí starší, ale je to pořád policistka, která je svou ženskou intuicí úspěšná i tam, kde jsou její kriminalističtí kolegové bezradní. V napínavém vyprávění zde Tereza řeší mozaiku propletených případů a v závěru i ten nejtěžší - několikanásobnou vraždu, včetně vraždy své snachy.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tereza po 25 letech. Přihlašte se a napište ho.

Julka5259
15.11.2024 4 z 5

Kniha je víc psychologický román než detektivka, i když Tereza vyšetřuje několik různých případů. Je to hlavně příběh jednoho nepovedeného manželství. Působí ještě víc "starosvětsky" než Pomozte mi, Terezo! a jsou tam víc rozebírány jednotlivé charaktery.

moničina
14.05.2024 3 z 5

Moc ma to nenadchlo. Stále mám pred očami tu energickú sviežu Terezu z filmu, ale tu mi to k nej nesedí. Ak keď ubehlo 25 rokov, ale aj tak... A celé to pôsobilo strašne depresívne.

Moudd
24.04.2024 5 z 5

Pokračování knihy "Pomozte mi Terezo" začíná někdy po roce 1985.Tereza je vdaná za svého kolegu Maxu a mají už dospělého syna (který se stydí za to, že má oba rodiče "esenbáky").Kniha je napůl psychologický příběh a napůl detektivka,kdy Tereza vyšetřuje brutální vraždu své snachy.
Velmi dobře se četlo, doporučuji.

Kniha Tereza po 25 letech v seznamech