The best of Apetit IV.:Česko & Slovensko přehled
kolektiv autorů
Kniha vydaná u příležitosti 100. výročí založení Československa, obsahuje 160 kuchařských receptů na přípravu chuťovek, polévek, hlavních jídel, moučníků a dezertů.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The best of Apetit IV.:Česko & Slovensko. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
V knize najdeme přes 160 receptů na prověřenou klasiku, recepty tradiční i moderní. Kniha vyšla k zvláštní příležitosti 100. výročí založení společného státu a proto v ní najdeme recepty na nejoblíbenější pokrmy české a slovenské kuchyně.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha The best of Apetit IV.:Česko & Slovensko v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 4x |
v Chci si koupit | 2x |
Půjčeno z knihovny, opět krásně vyvedená kuchařka plná klasických dobrot.