Emily přehled
Cynthia Harrod-Eagles
The Kirov Trilogy série
< 3. díl
Třetí, poslední díl historické trilogie nás seznamuje s Emily, chudou příbuznou anglické šlechtické rodiny. Také ona se zamiluje do člena ruské aristokracie, Basila Nariškina, a později se za něj provdá. Brzy však zjišťuje, že její okouzlení Basilem ji zvolna opouští....Emily potkává hraběte Alexeje Kirova, ženatého muže a otce tří dětí. Její osudy jsou sprjaty s osudem posledních let carského Ruska. Velkolepý příběh před námi rozprostírá smutnou historii - poznáme utrpení první světové války i s jejími strašlivými následky, osobní smutky a bolesti i tragédie velkého národa, směřujícího k morální záhubě. Na tomto pozadí před námi autorka věrohodně zobrazuje hluboce lidský příběh o jedné velké lásce, o obětování, přátelství a o naději....... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Emily. Přihlašte se a napište ho.
Třetí díl za mne nejhorší. Převažuje popis válečných události a příběh Emily je hodně zvláštní - půl roku po svatbě se zamiluje do švagra
I poslední díl této trilogie byl velmi čtivý i když smutný.Nejen dějem,ale i poslední stránkou knihy kterou jsem dočetla.
Kniha Emily v seznamech
Rusko ruská revoluce historické romance
1998 | Zakladatelka rodu |
2022 | Tajemství zámku Ashmore |
2016 | Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly |
2004 | Anna |
1998 | Dvorní dáma |
Třetí díl je slabší,první díl byl nejlepší ale přečetla jsem do konce.V tomto díle už o Kirovových psalo málo,ale zmínky ještě byli.Celkově je to pěkná série.