Cez púšť do Kalifornie přehled
Louis L'Amour
Sackettovi série
William Tell Sackett má trúfalý plán, ktorý mu môže a nemusí výjsť - veď riziko, ktorému sa vystavuje, je dvojnásobné. Po úmornej ceste púšťou s tridsiatimi librami zlata je ohrozený nielen prírodným, ale aj ľudským živlom. Ak sa k nim navyše pridá prešibaná čiernovlasá krásavica, jeho osud je spečatený, hoci aj ostať nažive je úspech. Odvážnemu však zvyčajne šťastie žičí, najmä ak je tvrdý chlap a vie si získať aj uznanie ľudí žijúcich na druhej strane zákona. Bývalý pirát farmár Mandrin či bandita Nolan z Clinch Mountains, šťastnou zhodou okolností Tellov príbuzný, vedia, čo je chlapská česť, a neváhajú pomôcť priateľovi v núdzi...... celý text
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 2003 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Mojave Crossing
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cez púšť do Kalifornie. Přihlašte se a napište ho.
Jedna z těch lepších ze série. Sice mě zaskočilo, že to je opět o Vilému Tellovi, ale vlastně proč ne, měla jsem jej v jeho dílu ráda, byl mi sympatický. Dobře jsem se bavila, děj odsýpal, padouši dostali co proto, protože klaďas Sackett se nevzdává.
Kniha Cez púšť do Kalifornie v seznamech
2000 | Sackettova zem |
1992 | Vzdálené modré hory |
1993 | Jubal Sackett |
2005 | Osamělý jezdec |
1992 | Hondo |
Opět příjemné počteni, oddychovka. Jen ta černooká krasavice byla pěkná potvora.