Theo se vrací přehled
Joe Garcia
´Theo se vrací´ je příběh, který musí každého chytit za srdce. Psí věrnost je ohromující a Theo je toho vzorným příkladem. Po jedné přírodní katastrově se sotva roční Theo ocitne na opačném konci státu Ohia. Na své daleké cestě se potká s dobrem i zlem, prožije s několika lidmi jejich osudy, ale běží dál … za svým milovaným páníčkem, a když se po osmi letech setkají, tak se stane něco … slzy neudržíte na krajíčku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Theo se vrací. Přihlašte se a napište ho.
Pravá literární žumpa. Mnoho časopiseckých příběhů seškvařených dohromady postavou věrného psa. Ale ve své podstatě tu o psa vůbec nejde. Autor vždy na pár stránkách rozehraje nějaký nový lidský osud, prošpikuje ho množstvím encyklopedických znalostí- jako by se tak lidi snad skutečně bavili. O psovi se pořádně ani nedozvíte, jak vypadal. Nejsou tu ani pořádně vykreslené příhody, které by vysvětlovaly, proč má Theo svou rodinu tak rád. Pes přemýšlel jako člověk. A do toho všeho tolik gramatických chyb. Záměny s a z, o slovu obětí radši ani nemluvě.
Kniha Theo se vrací v seznamech
2021 | Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu |
2021 | Nezkrotná Lara |
2021 | Ztracené dívky z Alcasser |
2021 | Kdo byl můj manžel? |
2021 | Tajemná smrt dětské královny krásy |
Pěkný příběh, byla jsem ráda, že se návrat psa domů proplétal se zajímavými lidskými osudy, kdyby jen běhal po lese, asi by mě kniha nebavila