Bůh hromu znovuzrozený přehled

Bůh hromu znovuzrozený
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398815/bmid_buh-hromu-znovuzrozeny-fsm-398815.jpg 3 53 53

Thor série

1. díl >

Thor se vrátil! Thor Odinson získal zpátky své kladivo… a spolu s ním i nové světy plné problémů. Asgardské artefakty jsou rozházené po celé Zemi, a aby je získal, bude muset Thor čelit nejen novým protivníkům, ale i pěkně ošklivým skutečnostem. A Juggernautovi.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

God of Thunder Reborn!, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bůh hromu znovuzrozený. Přihlašte se a napište ho.

Ivan Kučera
24.09.2023 2 z 5

Zdravím ťa, Thor. Chápem, že Marvel na teba najal drsňáka Jasona Aarona. Kto iný by mal šancu skrotiť tvoje vášnivé vikingské vnútro, ak nie brutálny scenárista nezabudnuteľnej série Skalpy a skvelej jednohubky Muži hněvu? Chlap, ktorý ťa už raz v minulosti písal a dopadlo to fenomenálne (Thor: Zabiják bohů)? Problém je, že hoci sa Aaron tvoju (nepochybne silnú, statnú a charizmatickú) osobnosť snaží predstaviť v ukážkovej forme... nedarí sa mu. Poviem ti pravdu, nehnevaj sa za to na mňa, ja som sa v tom strácal. Na čo sa tu vlastne nadväzuje? V čom konkrétne sa pokračuje? Prečo nemáš ruku? Prečo naopak máš stovky kladív, ale žiadneho Mjolnira? Z akého dôvodu žiješ na lodi s kozou a hovoriacim psom? Odkedy máš brata Baldra? Ako bol zničený Dúhový most? Prečo to tak strašne pripomína filmy s Hemsworthom? A potom je tam taký ukecaný zelený červík a ten...vzdávam to. A mal by si to vzdať aj ty s dialógmi. Nie snáď, že by som podceňoval tvoju inteligenciu, božechráň, ale predsa len si tu bol strašne ukecaný, Thor. Nehodí sa to k tebe, prepáč mi prosím moju trúfalosť. Nachádzali sa tu síce tony masívnej akcie, ale rutinnej, stereotypnej, bez výraznejších nápadov. Dej bol pre mňa, neuraz sa veličenstvo, nezrozumiteľný. Väčšinu času som sa vôbec nechytal, nechápal som o čo ide. Písmo bolo správne „vikingské“ (ehm), ale zároveň miestami ťažko čitateľné (napr. pri vete „Ale do Helu“ som pôvodne čítal „Ale do kelu“ v zmysle hromženia, nadávky). Hviezdne cameá (Juggernaut, Submariner) nepomáhajú. Scenár je šialený, čo sa hodí napr. k Flashovi, ale k Thorovi nie. Som otrávený a dezorientovaný a teda fakt nemôžem povedať, že by ma toto čudo navnadilo na ďalšie pokračovania.

Marketplace
23.12.2022

Kresba není pěkná a je chaotická, to samé příběh. K tomu některé hůře čitelné fonty. Za mě 0 bodů. Ale netvrdím, že se to jiným čtenářům nebude líbit.

Malarkey
03.10.2022 2 z 5

Další z řady komiksů, ke kterým jsem se dostal díky časopisu Pevnost. Že bych si ale jeho čtení užíval, to už se tak říct nedá.

Mám postavu Thora hodně rád. Samozřejmě hlavně z filmové verze v podání Chrise Hemswortha. Jinak ho vlastně ani neznám. No a tohle setkání s komiksovou verzí je všechno, jen ne chytlavé, natož pak zábavné.

Nepřehledný děj, tuny zbytečného textu (na komiks, řekl bych, množství textu více než nadstandard), barevně nakreslené nic. Já nevím, nemůžu si pomoct, ale tohle není úplně to, co bych u Marvel komiksu hledal.

Knižní novinky (41. týden)

06.10.2019

Kniha Bůh hromu znovuzrozený v seznamech

v Mé knihovně56x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)