Babiččina sladká terapie aneb jeden bláznivý rok přehled

Babiččina sladká terapie aneb jeden bláznivý rok
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454652/mid_babiccina-sladka-terapie-aneb-jeden-D0T-454652.jpg 4 28 28

Tlustá tak akorát série

< 2. díl

Pohádka pro přepracované ženy. Volné pokračování úspěšné knihy Tlustá tak akorát. Květa má za sebou úspěšný rok. Vypořádala se se svým pošramoceným sebevědomím, přijala svá přebytečná kila a začala si plnit své sny. Její „Babiččino okénko“ šlape, ona sama peče jako divá a k tomu ještě stihla natočit 365 dílů vlastní Bakershow, která se právě začíná vysílat v televizi. Po letech marného hledání lásky se kolem ní točí hned tři nápadníci. Jenže kterého si vybrat? O tom mají jasno věrné kamarádky její zesnulé babičky, které se rozhodly vzít Květino štěstí do vlastních rukou. A jdou na to vlastní hlavou, vlastním rozumem a hlavně velmi originálním humorem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Babiččina sladká terapie aneb jeden bláznivý rok. Přihlašte se a napište ho.

jana0625
22.09.2024

Odložila jsem.

Amneris
12.12.2023 4 z 5

Druhý díl pokračování knihy Tlustá tak akorát. Musím říct, že se mi první díl líbil o něco víc než druhý, ale i tak šlo o velmi mile čtení, doplněné řadou skvělých receptů. Mám v plánu některé z nich vyzkoušet :-)

kata3529
10.11.2023 5 z 5

skvělá knížka, která má v sobě skryté kouzlo, neboť příběh, který vypráví, by se klidně mohl stát komukoli z nás, a díky tomu je prožití tohoto knižního dobrodružství úplná lahůdka (což souvisí i s tím, že jsou zde ukryté i zajímavé recepty na sladké dobrůtky, které jednou ráda vyzkouším)

jedná se o příběh lidí, kteří mají různorodé osudy, a tím, co je spojuje, je jedna malebná vesnička, což je v dnešní době naprosto kouzelné

přečti si, pokud si chceš odpočinout, prožít silné emoce nebo si třeba zavzpomínat na babičku..

Kniha Babiččina sladká terapie aneb jeden bláznivý rok v seznamech

humor

2019  70%Tlustá tak akorát