Tlustoprdka, no a co? přehled

Tlustoprdka, no a co?
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423221/bmid_tlustoprdka-no-a-co-YVa-423221.jpg 4 39 39

Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím. Jedna je ještě velmi mladá a druhá zase ve věku, kdy už mnozí na lásku ani nevěří. Navzdory mnoha rozdílům se spolu sblíží a obě najdou to, co hledají. Pravdu o sobě a o životě kolem sebe. Na vlastním příběhu dokazují, že krása nemá přesné parametry. Protože krása je v očích a srdci toho, kdo se dívá.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tlustoprdka, no a co?. Přihlašte se a napište ho.

cori
30.03.2024 3 z 5

Korpulentní operetní diva (57 let), která měla údajně každý rok jednoho milence (celkem 39) z řad kolegů, flirtuje s novým sousedem a ujme se jeho dospívající dcery trpící mindráky ze své postavy. Nenáročná oddechovka s happyendem.

Janizoun
08.03.2023 5 z 5

Právě jsem dočetla poslední řádky příběhu Bely a moc se mi tento příběh líbil. Co napsat, je to úžasně napsaná knížka a nebýt komentáře "Olous1", tak bych si tak krásně nepočetla, děkuju. Knihu doporučuji, každý by si měl v životě uvědomit, že nezáleží na tom jak člověk vypadá, ale na tom jaké má srdce. A když má člověk dobré srdce, vyzařuje z něj vnitřní krása. Když je to naopak, nepomůže mu ani "kostnatý zadek" ;-)

Olous1
24.11.2022 5 z 5

Náhodně jsem po této knize sáhla v naší krásné knihovně,a musím říct, že to bylo takové krásné pohlazení po duši. Krásně napsané, ukazuje jak mi ženy s faldíky a více roky umíme být taky in. I s pár kily navíc si umíte užívat života. Příběh Bely si rozhodně nenechte ujít.

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Kniha Tlustoprdka, no a co? v seznamech