Tokijský ghúl 12 přehled
Sui Išida (p)
Tokijský ghúl série
Ken Kaneki konečně dostává to, po čem celou tu dobu toužil – odpovědi, ze kterých si může poskládat celý obrázek o tom, co se mu přihodilo, a kým vlastně je. Není však jediný, komu se náhle otevřou oči. Inspektor Amon se shodou okolností dozvídá zásadní informaci o ÚPG, která otřese jeho jistotou a vírou v organizaci, jíž zasvětil svůj život.... celý text
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2018 , CrewOriginální název:
東京喰種トーキョーグール 12, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokijský ghúl 12. Přihlašte se a napište ho.
Někam jsme se posunuli. V jednom díle jsme najednou měli obrat, nějaké odhalení a také pořádný clifhanger. Finále se blíží a konečně to tak vypadá. Setkání dvou zamilovaných postav po nějaké době ve mě zanechalo více než silné emoce. Až nečekaně. Tak to pojďme dojet ve velkém stylu!
Pár pěkných zvratů, ale ve výsledku mi přišlo, že se v tomto svazku uklidnilo tempo a připravuje se půda pro velké finále. Člověk prostě chce okamžitě sáhnout po dalším díle, protože to množství informací, jak se na sebe navaluje a proplétá, to je neskutečné.
Stále jsem z tohoto příběhu nadšená těším se, jak to celé dopadne (a jak to bude pokračovat v navazující sérii RE)
Kniha Tokijský ghúl 12 v seznamech
2016 | Tokijský ghúl 1 |
2016 | Tokijský ghúl 2 |
2017 | Tokijský ghúl 3 |
2017 | Tokijský ghúl 5 |
2019 | Tokijský ghúl:re 1 |
Tento díl považuji za poměrně zbytečný. Mám pocit, že se tady nic zajímavého nedělo. Pouze neustálé rozhovory, u kterých si nejsem jistá, jestli k něčemu povedou.