Tokijský ghúl 13 přehled
Sui Išida (p)
Tokijský ghúl série
Vyšetřovatelé z dvacátého okrsku přebírají iniciativu a vyráží pro ghúlovi zvaném Jednooká sova. Útok vedený na kavárnu Anteiku, kde se Sova pravděpodobně skrývá, se rychle změní v opravdovou a krvavou válku.
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , CrewOriginální název:
東京喰種トーキョーグール 13 [Tokyo Guru 13], 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokijský ghúl 13. Přihlašte se a napište ho.
Trochu se atmosférou a nějakým příběhem vracíme k těm horším dílům. A zrovna těsně před koncem. Celou dobu se tu řeší bojování finální verze i v kavárně, což je sice logické, ale trochu chaoticky provedené, zvláště, když některé postavy si povídají někde mimo a dělají, že se jich to netýká. Chtějí se z nějakého důvodu zabít, ale zároveň jim to je tak nějak jedno. Takže to moc nedává smysl. Je to trochu boj. Doslova. Bohužel, v takovém finále. Uvidíme, co přinese konec.
Příprava na velké finále je zde opravdu cítit. Vlastně možná by se tato kniha dala považovat za finále, protože tolik akce snad v sérii ještě nebylo. Počet postav, které nám v tomto svazku odhalují děj, se pomalu zmenšuje na skalní jádro. Opravdu jsem zvědavá, co nabídne poslední díl a jestli se dovíme všechna nakousnutá tajemství.
Knižní novinky (7. týden)
10.02.2019
Kniha Tokijský ghúl 13 v seznamech
2016 | Tokijský ghúl 1 |
2016 | Tokijský ghúl 2 |
2017 | Tokijský ghúl 3 |
2017 | Tokijský ghúl 5 |
2019 | Tokijský ghúl:re 1 |
Už jsem se sérii chtěla skončit, ale tento díl se opět povedl, takže ji asi dočtu. Děj až na začátek pěkně odsýpal a druhá polovina byla akční.