Tokijský ghúl 9 přehled
Sui Išida (p)
Tokijský ghúl série
Čas běží a na nikoho nečeká. Od útoku na úkryt Aogiri uběhlo půl roku a hodně se za tu dobu změnilo – především Kaneki, který teď za pomoci Bandžóa a Labužníka pátrá po doktoru Kanóovi. ÚPG však také nezahálí. Řady inspektorů se rozrůstají o nové tváře, a v rámci pátrání úřad naváže spolupráci s někým, kdo jim už v minulosti pomohl, a z koho bude mít Kaneki ještě hodně těžkou hlavu.... celý text
Horory Komiksy
Vydáno: 2018 , CrewOriginální název:
東京喰種トーキョーグール 9 (Tokyo Guru 9), 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokijský ghúl 9. Přihlašte se a napište ho.
Sice je to v mnohém to samé dokola, ale alespoň se posouváme někam. Kaneki je zde teda po nějaké době, ale je vidět, že se snaží někam posunout a něčeho docílit. Lehce mi ale vadí, že ani tolik nevíme proč. Co je to, co ho žene dělat ty věci, které dělá. Ale můžeme mluvit o dobrých standardech.
Tento díl je o proti ostatním o dost pomalejší, klidnější a upovídanější. Nacházíme se hlavně v prostředí ÚPG, kam nám nastoupila jedna nová a jedna staronová postava. Dostali jsme i menší náhled do minulosti Amona a krátkou přednášku číslo dva o drápech.
Kaneki a jeho partička utvořená na konci minulého svazku pátrá po doktorovi Kanóovi a minulosti Rize, přičemž se setkávají s novými tvářemi ghúlího světa a začíná hra na honěnou s Aogiri.
Ačkoliv se tento díl může zdát nudný (a možná i docela jo, ale po 8 nabitých dílech akcí to byla jen otázka času), tak poslední stránka knihy vás totálně vyšokuje. Já měla opravdu pusu dokořán.
Kniha Tokijský ghúl 9 v seznamech
2016 | Tokijský ghúl 1 |
2016 | Tokijský ghúl 2 |
2017 | Tokijský ghúl 3 |
2017 | Tokijský ghúl 5 |
2019 | Tokijský ghúl:re 1 |
Pořád mě to baví, ale začátek byl rozhodně lepší. Teď mi to připadá neustále to stejné dokola. Nicméně v tomto díle došlo k zajímavým odhalením.