Trenér přehled

Trenér
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422617/bmid_trener-W1H-422617.jpg 3 13 13

Prokop Veselý a Tibor Stančev jsou dva fotbaloví trenéři. To je však asi jediná věc, kterou mají společnou. První český román mapující svět dětského fotbalu nabízí napínavý příběh a dva odlišné pohledy na mládežnickou kopanou. Kdo uspěje? Prokopův Spartak, nebo Dynamo vedené Stančevem. Nebo někdo úplně jiný? A co je vlastně úspěch? Kniha nabízí nejen pohled na fotbalový trávník, kde malí kluci svádějí líté boje, ale také pohled do jejich křehké duše a do hlav ambiciózních rodičů, kteří mnohdy neváhají obětovat dětské sny ve prospěch svých. Druhá kniha Martina Kodýdka opět zaujme dokonalým vykreslením specifického prostředí, přičemž důležitou roli hrají humor a nadhled.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trenér. Přihlašte se a napište ho.

yettojedno
04.12.2020 4 z 5

Mně přijde super, že na knihy jsou různé názory. Přiznám se, že ty všeobecně přijímané mě nebaví. Trenér vyjadřuje to, co se v dětském fotbale skutečně děje a i rodiče jsou rozpolcení. Je pořád spousta těch, co rádi vidí přísného řvoucího trenéra, co chce hlavně vyhrávat. Je to přece sport, ne? Ale naštěstí je už většina těch, co má plné zuby těch rádoby motivačních přisprostlých řečí.

kilometr
04.12.2020 ztráta času

Znělo to slibně:"Humorný i vážný román z prostředí mládežnického fotbalu".Jenže humorné to není(naopak je to k pláči!)a vážný taky ne(je to neskutečná sračka,která by mě nasrala,být trenérem mládežnického týmu).A autorovi bych poradil,aby už neměl žádné literární ambice,protože vytvořit něco zajímavého fakt neumí.0%.

Navarro
06.08.2020 ztráta času

Tohle nechceš ...

Kniha Trenér v seznamech

humor česká literatura fotbal, kopaná

Martin Kodýdek
česká, 1973