Třešně a višně v kuchyňské úpravě přehled
Amalie Bláhová
Českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová: Třešně a višně v kuchyňské úpravě. Návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých nápojů. Úpravy pečiva, moučníků a cukrovinek třešňových a višňových. Rok 1919, 2. rozmnožené a přepracované vydání upravila Mařka Kašparová. Se 35 vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 10. svazek.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třešně a višně v kuchyňské úpravě. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Třešně a višně v kuchyňské úpravě v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)